ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Future Electric δημιουργήθηκε για να προσφέρει ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας που έχουν περάσει επιτυχώς την εκτεταμένη διαδικασία επιλογής μας, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και φέροντας το μέλλον της οδήγησης…σήμερα!

Η Future Electric αποτελεί επίσημο εισαγωγέα-διανομέα επιβατικών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών για την Ελληνική αγορά όπως επίσης και σταθμών φόρτισής τους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία των στελεχών της που δραστηριοποιούνταν για δεκαετίες τόσο στον μηχανοκίνητο τομέα όσο και στο χώρο των καινοτόμων και εναλλακτικών πηγών ενέργειας, έχει συνάψει συνεργασία με δυναμικά και συνεχώς αναπτυσσόμενα brand names στο χώρο της ηλεκτροκίνησης όπως ο Ιταλικός Όμιλος Tazzari  για να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Με γνώμονα την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας, εργαζόμαστε ώστε να τους προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση ή ενοικίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων μας.

Λατρεύουμε ό,τι κινείται. Προστατεύουμε το περιβάλλον και εστιάζουμε στις έξυπνες λύσεις. Δίνουμε δέσμευση στην υλοποίηση των επιχειρησιακών στόχων λειτουργώντας με εγρήγορση, αποφασιστικότητα και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων!