Φορτιστές και Σταθμοί Φόρτισης: Ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φόρτισης παντός τύπου οχημάτων!

Φιλοδοξία της Future Electric είναι να συμβάλλει στην ταχεία μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών της και των εύκολων τρόπων επαναφόρτισής όπου και όποτε τα χρειάζονται!

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει εύκολες στη χρήση και αξιόπιστες λύσεις για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος. Συγκεκριμένα στην Future Electric παρέχουμε μεγάλη γκάμα σε φορτιστές και σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα επίπεδα φόρτισης (Mode 1 έως 4) καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο σε κατοικίες (οικιακή φόρτιση) όσο και σε επαγγελματικούς χώρους στάθμευσης!

Φορτιστές Ταχείας Φόρτισης  

Στη Future Electric δίνουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με φορτιστές που μπορούν να εγκατασταθούν στο εσωτερικό του σπιτιού ή και στο εξωτερικό αφού είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Διακρίνονται για την ταχύτητα, την ευκολία φόρτισης αλλά και το άψογο design τους. 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Φορτιστών Ταχείας Φόρτισης

ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ LEVEL 3

ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ CCS1, CCS2, CHAdeMO, GBT

95.5% ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ RFID ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 7’’ & ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΥ & ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ INTERNET

IP55

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ:

OCPP 1.6

OCPP PROFILE 1

OCPP PROFILE 2

Φορτιστές Κανονικής Φόρτισης

Η φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποτελεί την κύρια μέθοδο φόρτισης για τους κατόχους ηλεκτρικού οχήματος. Για αυτό και η Future Electric σας εξοπλίζει με επιτοίχιους και επιδαπέδιους οικιακούς φορτιστές ιδανικούς για ασφαλή και πλήρη φόρτιση του οχήματός σας τους οποίους μπορούν να δεχθούν όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αλλά και υβριδικών αυτοκινήτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κανονικών Φορτιστών

ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IEC 61851-1 , IEC 62196

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣΦΟΡΤΙΣΗΣ 7KW/22KW (32A)

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ LED

MIDΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

RCCB, TYPEB

IPGRADE 54 IEC 60529

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ:

OCPP 1.6 J

OCPP 1

OCPP PROFILE 2

OCPP PROFILE 3

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
MΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η Future Electric έχει εξασφαλίσει για τις ελληνικές επιχειρήσεις οικονομικές λύσεις για την υποστήριξη των ηλεκτροκίνητων εταιρικών οχημάτων τους που είναι προς χρήση από το προσωπικό και τους συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας παρέχει ειδικούς πυλώνες με πολλαπλές θέσεις φόρτισης για την ταυτόχρονη φόρτιση πολλών οχημάτων με υπερσύγχρονο σύστημα εξισορρόπηση ισχύος.

Οι σταθμοί φόρτισης είναι κατάλληλοι για εγκαταστάσεις όπως συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία, καταστήματα και εταιρικούς χώρους στάθμευσης, όπου απαιτείται ταυτοποίηση του χρήστη προκειμένου αυτός να αποκτήσει πρόσβαση στη φόρτιση του ηλεκτρικού του οχήματος.